spot_img
duminică, decembrie 4, 2022
spot_img

Regionala București lansează lucrări pe Magistrala 100, de peste 1,5 milioane de euro

Regionala București a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA lansează lucrări pe Magistrala 100, în valoare de peste 1,5 milioane de euro.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat miercuri anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect ”Lucrări de întreținere și reparații linii CF de pe raza SRCF București – Linia 100 București Nord – Videle, tronson Grădinari – Chiajna fir II, de la km 9 + 795 la km 22 + 800”. Valoarea totală estimată a contractului este de 7.834.472,09, echivalentul a peste 1,5 milioane de euro.

Lucrările de reparații pe linii constau în înlocuiri de șină, JIL-uri și refacerea căii ferate fără joante prin sudură aluminotermică.Condiții de participare la licitația pentru lucrări pe Magistrala 100

Pentru participarea la licitația ce vizează Magistrala 100 (fostă 900), se solicită lista lucrărilor executate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii cinci ani, însoţită de certificări de bună execuţie pentru lucrările cele mai importante.

Experiența similară se va demonstra prin prezentarea unui contract sau cumul de contracte din care să reiasă lucrări similare executate în ultimii cinci ani cu o valoare individuală/cumulată de minimum 1.320.135,29 lei fară TVA. Lucrările similare acceptate sunt construcții și/sau reparații de infrastructură CF (linii de cale ferată) sau modernizare/reabilitare infrastructură CF.

Valoarea garanției de participare este de 13.201,35 lei. Garanția de participare se va constitui în lei sau echivalent leu/valută la cursul stabilit de BNR din data publicării anunțului de participare, valabilă patru luni. Garanția de participare este irevocabilă.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 28 decembrie 2021, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 28 aprilie 2022.

Ultimele Articole