spot_img
luni, decembrie 6, 2021
spot_img

Regionala Constanța lansează lucrări pe linia ferată Medgidia-Tulcea, pentru ridicarea restricțiilor

Regionala Constanța a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA vrea să lanseze lucrări pe linia ferată Medgidia-Tulcea, pentru ridicarea restricțiilor de viteză.

lucrări pe linia ferată Medgidia-Tulcea

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat joi dimineață anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect ”Lucrări de reparaţie infrastructură CF pentru ridicare restricţie de viteză – Linia 812 Medgidia-Tulcea, km 134+700-135+540”.

Se vor face lucrări de reparaţie a căii ferate, prin înlocuirea traverselor necorespunzătoare din lemn cu traverse din beton precomprimat şi a şinelor uzate în curbă, între km 134+700 – 135+540, pe linia curentă Cataloi-Tulcea Mărfuri, de pe secţia de circulaţie 812 Medgidia-Tulcea, în scopul ridicării restricţiei de viteză de 30 km/oră existentă pe această zonă, conform specificațiilor caietului de sarcini. În cadrul lucrărilor de reparaţie, vor fi efectuate următoarele operaţiuni principale: – înlocuire traverse din beton precomprimat cu supralărgire = 869 buc (Traversele vor fi puse la dispoziţia executantului de către beneficiar); – înlocuire şine tip 49 = 1507,50 m fir (Şinele vor fi asigurate de executantul lucrării). Durata de execuţie este de maximum cinci luni de zile de la data prevăzută în ordinul de începere a lucrărilor.

Valoarea totală estimată a contractului este de 763.595,54 lei, echivalentul a aproximativ 155.000 de euro.Condiții de participare la licitația pentru lucrări pe linia ferată Medgidia-Tulcea

Pentru participarea la procedura de achiziție, se solicită experiență similară. Ofertantul va declara în DUAE principalele lucrări similare realizate într-o perioadă care acoperă cel mult ultimii cinci ani, în valoare individuală/cumulată de minimum 763.595 lei fără TVA, la nivelul a maximum trei contracte.

Lucrări similare acceptate sunt lucrări de construcţii şi/sau modernizare şi/sau întreţinere şi reparaţii infrastructură CF (linii CF).

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 29 septembrie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 29 ianuarie 2022. (A.B.)

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole