spot_img
miercuri, iulie 6, 2022
spot_img

Regionala Cluj a CNCF CFR SA începe lucrări la poduri și podețe metalice de cale ferată

Regionala Cluj a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA vrea să înceapă lucrări la poduri și podețe metalice.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat marți după-amiază anunțul de licitație ce are ca obiect ”Lucrări de reparații poduri și podețe pe raza SRCF Cluj – Înlocuire traverse de lemn speciale la poduri, completare/înlocuire de platelaje metalice și montare trotuar din tablă striată revizor cale”. Valoarea totală estimată a contractului este de 700.000 de lei, echivalentul a aproximativ 140.000 de euro.

La podurile şi podeţele metalice de pe raza Sucursalei Regionale CF Cluj sunt necesare lucrări de înlocuire a traverselor speciale necorespunzătoare, precum şi de completări de platelaje metalice şi tablă striată la trotuare, în scopul menţinerii capacităţii portante a structurilor şi asigurării condiţiilor de siguranţă pentru circulaţia trenurilor şi a personalului feroviar, prevenirii degradării accentuate a elementelor componente ale tablierelor metalice, afectării siguranţei circulaţiei şi pentru evitarea unor evenimente nedorite.

Conform recensămȃntului efectuat de entitatea contractantă, cantităţile de înlocuit traverse speciale, platelaje şi tablă striată pe podurile şi podeţele CF sunt următoarele: traverse speciale, respectiv 474 bucăți, platelaje metalice 106,35 mp, tablă striată 270,40 mp. Durata maximă de execuţie a lucrărilor este de 90 de zile lucrătoare şi va fi calculată de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor şi predării-primirii amplasamentului.Condiții de participare la licitația pentru lucrări la poduri și podețe

Pentru participarea la procedura de achiziție se solicită executarea de lucrări de tipul specificat. Ofertantul trebuie să facă dovada că a dus la bun sfârșit în ultimii cinci ani (perioadă ce se calculează de la data limită de depunere a ofertelor) lucrări în domeniul infrastructurii feroviare de natură şi/sau complexitate similare cu obiectul procedurii, respectiv construcţii şi/sau reparaţii şi/sau întreţinere poduri de cale ferată, a căror valoare individuală/cumulată la nivelul unui contract sau a maximum trei  contracte să fie de minimum 650.000 de lei fără TVA.

Garanţia de participare este 7.000 de lei si se constituie prin virament bancar în contul SRCF Cluj. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 27 iunie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie sa fie valabilă până pe 27 octombrie 2022.

Ultimele Articole