spot_img
marți, septembrie 27, 2022
spot_img

Lucrări în stația Cluj-Napoca Est, pentru ridicarea limitării de viteză. Se va înlocui un aparat de cale

Regionala Cluj a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru lucrări în stația Cluj-Napoca Est, în valoare de 425.000 de euro.

lucrări în stația Cluj-Napoca Est macazuri noi la Cluj Napoca

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Înlocuire bretea 8-10-12-14 cap Y stația Cluj-Napoca Est”. Valoarea totală estimată  a contractului este de 2.099.768,22 lei.

Pentru ridicarea limitării de viteză de 70 km/oră existentă în acest moment peste breteaua 8-10-12-14 din stația CF Cluj-Napoca Est este imperios necesară înlocuirea acesteia cu un aparat de cale nou tip 60 montat pe traverse din beton. Caracteristicile aparatului de cale ce va fi introdus în cale sunt: bretea tip 60E1-300-1/9-Af, sistem de manevrare – fixător de vârf Tempflex și DAA, poziția JIL-lor (R8,10 pe abatere, R12,14 pe directă), sistem de prindere elastică, traverse din beton, suport pentru electromecanism EM5R, ansamblu bare de control. Vor fi făcute sudurile aluminotermice ale reperelor aparatului de cale. Durata de execuție a lucrării va fi 150 de zile calendaristice de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.Condiții de participare la licitația pentru lucrări în stația Cluj-Napoca Est

Pentru participarea la licitație, ofertanții vor prezenta ca dovadă a experienței necesare pentru executarea contractului o listă a principalelor lucrări similare cu obiectul procedurii în cursul unei perioade ce acoperă ultimii cinci ani.

Lista va conține valori, perioade de execuție, beneficiari, indiferent dacă aceștia din urmă sunt entități contractante sau clienți privați, din care să rezulte că a executat lucrări similare cu obiectul procedurii: construcții și/sau reparații și/sau întreținere linii de cale ferată a căror valoare individuală/cumulată să fi fost de minimum două milioane de lei fără TVA și în cadrul cărora s-a înlocuit și sudat cel puțin un aparat de cale.

Cuantumul garanției de participare este de 20.900,00 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 22 iunie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 22 octombrie 2021. (A.B.)

Ultimele Articole