miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

Regionala Constanța a CFR SA lansează lucrări în stația CF Lehliu, la stația de transformare

Regionala Constanța a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA lansează lucrări în stația CF Lehliu, la stația de transformare.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect ”Înlocuire echipamente celule CFR 1-2 110 kV STE Lehliu EDD (DDE si execuţie)”. Valoarea totală estimată a contractului este de 3.420.641,83 lei, echivalentul a aproape 700.000 de euro.

Contractul va presupune lucrările de electrificare – înlocuirea echipamentelor primare şi a echipamentelor secundare (protecţii, panouri, dulapuri, cutii de cleme) aferente celulelor 110 KV CFR1 şi CFR2 proprietatea Sucursalei Regionale CF Constanţa aflate în Staţia de transformare 110/20 KV Lehliu. Lucrările propuse a se efectua fac obiectul proiectului tehnic întocmit de SC Power Design SRL. Prin realizarea investiției se vor asigura condițiile de stabilitate dinamică a rețelei de tracțiune electrică, precum și integrarea acestora în sistemul de telecontrol conform cu reglementările legale în vigoare și a prevederilor ATR. Durata de execuţie va fi de maximum 180 de zile de la data prevăzută în ordinul de începere a lucrărilor.

Condiții de participare la licitația pentru lucrări în stația CF Lehliu

Pentru participarea la procedura de achiziție se solicită experiență similară. Ofertantul trebuie să fi executat lucrări similare în valoare individuală/cumulată de minimum 3.420.641 de lei fără TVA, la nivelul a minimum un contract și maximum trei contracte, realizate într-o perioadă care acoperă cel mult ultimii cinci ani. Lucrările similare acceptate sunt lucrări executate în stații electrice de transformare și/sau în instalații electrice de înaltă tensiune.

Valoarea garanției de participare este de 34.206 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 3 august 2023, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 3 aprilie 2024.

Ultimele Articole