marți, septembrie 26, 2023
spot_imgspot_img

FOTO. Regionala Constanța a CFR SA face lucrări în gara Neptun. Două trenuri sunt anulate

Regionala Constanța a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a anunțat luni că se fac lucrări în gara Neptun, motiv din care vor fi două trenuri anulate.

”În vederea executării lucrărilor de demontare de panouri și montare a macazelor la schimbătoarele de cale nr. 2 şi 3 Halta de mișcare Neptun a fost aprobată închiderea circulației vehiculelor feroviare pe linia II Halta de mișcare Neptun + Liniile curente Costinesti – Neptun + Neptun – Mangalia, în perioada 6 – 9 iunie, zilnic, între orele 08:30  – 12:00. În acest interval de timp, circulația trenurilor între stațiile Costinești – Neptun – Mangalia va fi întreruptă, fiind afectate trenurile de călători 8384 și 8385 care se anulează pe distanța Constanța – Mangalia (în zilele de 6, 7, 8 și 9 iunie 2023)”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook CFR Infrastructura Constanța.

Lucrări în gara Neptun, cu utilaje proprii ale regionalei

Lucrările se execută de către personalul Sucursalei Regionale CF Constanța cu utilaje proprii. Prin executarea lucrărilor se asigură în Halta de mișcare Neptun posibilitatea realizării de încrucișări de trenuri, respectiv de avansare (trecere înainte) a trenurilor de rang superior, pe perioada sezonului estival 2023, mai precizează responsabilii regionalei.

Halta de mișcare Neptun, cunoscută și ca Gara Neptun, nu trebuie confundată cu halta de călători Neptun, unde opresc toate trenurile care circulă pe relația Constanța-Mangalia și retur.

Ultimele Articole