spot_img
vineri, august 19, 2022
spot_img

Regionala București vrea să înceapă lucrări de reparații la instalațiile SCB pe secția 901

Regionala București a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA vrea să înceapă în perioada următoare lucrări de reparații la instalațiile SCB pe secția 901.

lucrări de reparații la instalațiile SCB reparații la instalațiile CED reparații la instalațiile SCB stația CF Ferry Boat reparații curente la instalațiile SCB reparații la instalațiile SCB reparații curente la instalațiile SCB
FOTO cu rol pur ilustrativ, spiact.ro

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat luni dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Reparații curente la cablurile și rețelele de cabluri ale instalațiilor SCB în stația Mătăsaru și pe distanța BLA Fusea-Mătăsaru”.

În cadrul contractului, vor fi executate lucrări de demontare parțială a pieselor și a subansamblelor cu uzuri frecvențe componente ale instalațiilor, repararea, recondiționarea sau înlocuirea celor nereparabile, repararea sau înlocuirea cablurilor cu rezistență de izolație scăzută, verificarea funcționării subansamblelor, vopsirea instalației conform Caietului de sarcini, antemăsurătorii și listei cu cantitățile de lucrări.Lucrări de reparații la instalațiile SCB, în valoare de 150.000 de euro

Valoarea totală estimată a contractului ce urmează a fi încheiat în urma procedurii de achiziție este de 725.000 de lei, echivalentul a aproape 150.000 de euro.

Pentru participarea la licitație se solicită experiență similară. Aceasta se va demonstra prin prezentarea unui contract sau cumul de contracte din care să reiasă lucrări similare executate în ultimii cinci ani de zile cu o valoare individuală/cumulată de minimum 725.000 de lei fără TVA. Lucrări similare acceptate: lucrări de construcții montaj și reparații curente la instalațiile SCB.

Valoarea garanției de participare este de 7.250 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 16 iunie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 16 octombrie 2021. (A.B.)

Ultimele Articole