miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Lucian Bode a fost avizat favorabil de comisii pentru postul de ministru al Transporturilor

Parlamentarii din comisiile reunite de specialitate au avizat miercuri favorabil nominalizarea lui Lucian Bode pentru funcţia de ministru al Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor.

Lucian Bode

Deputaţii din Comisia pentru Transporturi şi Infrastructură, respectiv Comisia pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor, precum şi senatorii din Comisia pentru Transporturi şi Infrastructură, respectiv Comisia pentru Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei s-au exprimat cu 31 de voturi pentru, un vot împotrivă şi 10 abţineri.

Lucian Bode a mai fost ministru

Bode, în vârstă de 45 de ani, a fost ministru al Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri în Guvernul Ungureanu, în perioada 9 februarie – 27 aprilie 2012. Bode a făcut parte din Comisia de anchetă privind activitatea SC Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM SA în perioada 2007-2018, dar și din Comisia parlamentară de anchetă privind activitatea Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei.

Demnitarul este căsătorit şi are doi copii.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole