miercuri, iunie 7, 2023
spot_img

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode la Palatul Cotroceni. Întâlnire cu Klaus Iohannis și Ludovic Orban

Miercuri, începând cu ora 11,00, este chemat ministrul Transporturilor, Lucian Bode la Palatul Cotroceni, unde va avea o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis și cu premierul Ludovic Orban.

Lucian Bode la Palatul Cotroceni Dan Nica comisar pentru Transporturi

”Ora 11.00. Întrevedere cu președintele României, Klaus Iohannis, și ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode (Palatul Cotroceni)”, se arată în agenda premierului Ludovic Orban pentru miercuri, 15 ianuarie, dată publicității marți seara de Palatul Victoria.

Întâlnirile lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban de la Palatul Cotroceni vor continua, la ora 12,00, cu ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, iar apoi, începând cu ora 12,30, cu vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru.

Lucian Bode la Palatul Cotroceni, după ce s-a întâlnit cu sindicaliștii feroviari

Întâlnirea ministrului Transporturilor cu șeful statului și cu primul ministru vine la nici 24 de ore după ce Lucian Bode a avut prima sa întrevedere cu sindicaliștii și cu conducerile societăților din domeniul feroviar.

În cadrul dialogului inițiat de către ministru cu partenerii sociali, marți, 14 ianuarie 2020, la sediul MT a avut loc întâlnirea de lucru cu reprezentanții federatiilor sindicale din domeniul feroviar. La ședință au participat alături de partenerii sociali reprezentanții managementului CFR Infrastructură, CFR Călători, CFR Marfă, Autoritatea pentru Reformă Feroviară și ai direcției de specialitate.

”În ceea ce privește Statutul personalului feroviar vreau să vă redăm respectul ce vi se cuvine și, așa cum v-am susținut ca președinte al Comisiei Transporturi, tot așa o să vă sprijin și din calitatea de ministru. Știu că prestați un serviciu public în folosul cetățenilor și de aceea vă rog să îi respectați și să vă faceți datoria așa cum știți voi mai bine, indiferent de problemele existente în sistemul feroviar”, a spus ministrul Lucian Bode la întâlnirea de marți.

Ultimele Articole