miercuri, iunie 7, 2023
spot_img

Lucian Bode la Palatul Cotroceni. E ”băgat în ședință” de Klaus Iohannis și Ludovic Orban

La mai bine de o lună de zile de la ultima convocare, marți se duce din nou Lucian Bode la Palatul Cotroceni, la o ședință condusă de președintele Klaus Iohannis.

Lucian Bode la Palatul Cotroceni Lucian Bode la Cotroceni

”Ora 13,00. Participare la ședința pe teme economice, împreună cu președintele României, Klaus Iohannis, ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, și șeful Cancelariei Prim-Ministrului, Ionel Dancă. Palatul Cotroceni”, se arată în programul prim-ministrului dat publcității de Palatul Victoria.

Lucian Bode la Palatul Cotroceni. E chemat o dată pe lună

Ultima oară, Lucian Bode a fost convocat la Palatul Cotroceni pe data de 19 iunie. Anterior, el fusese la o ședință cu șeful statului pe 21 aprilie, după ce, înainte, mai fusese convocat la data de 30 martie.

Atunci a avut loc o ședință tot pe tema măsurilor pentru limitarea extinderii pandemiei de coronavirus de tip nou. Între timp, șeful statului a mai convocat ședințe la care au fost chemați prim-ministrul Ludovic Orban și alți miniștri, însă printre aceștia nu s-a numărat și Lucian Bode.

Acum, după mai bine de o lună de zile, la reuniunea de la Președinție a fost chemat și ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

Ultimele Articole