vineri, mai 17, 2024
spot_img

Ministrul Lucian Bode la Cotroceni, băgat în ședință de Klaus Iohannis și Ludovic Orban

La ora 12,30 se duce din nou Lucian Bode la Palatul Cotroceni, unde va fi ”băgat în ședință” de președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban.

Lucian Bode la Cotroceni

”Participare la ședința de evaluare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19, împreună cu președintele României, Klaus Iohannis, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat”, se arată în programul prim-ministrului Ludovic Orban pentru marți, 21 aprilie, dat publicității, prin intermediul unui comunicat de presă, de Palatul Victoria.

Lucian Bode la Cotroceni, pentru prima oară după 22 de zile

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, a fost chemat ultima oară la Palatul Cotroceni pe data de 30 martie.

Și atunci a avut loc o ședință tot pe tema măsurilor pentru limitarea extinderii pandemiei de coronavirus de tip nou. Între timp, șeful statului a mai convocat ședințe pe aceeași temă la care au fost chemați prim-ministrul Ludovic Orban și alți miniștri, însă printre aceștia nu s-a numărat și Lucian Bode.

Acum, după 22 de zile, la reuniunea de la Președinție, a fost chemat și ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

IN THE SPOTLIGHT

Operatorii și industria feroviară se reunesc la Conferințele Club Feroviar – 22 și 23 mai, Constanța

CONFERINȚELE CLUB FEROVIAR - Operatorie Feroviară & Material Rulant -   Operatorii feroviari se reunesc la Constanța în zilele de 22 și 23 mai pentru a discuta...

Ultimele Articole