spot_img
luni, iulie 4, 2022
spot_img

Lucian Bode are covid. Ministrul Transporturilor a făcut anunțul pe Facebook

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode are covid. Este vorba de al doilea membru al Guvernului care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, după ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Lucian Bode are covid recepția pentru linia de Otopeni

”În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID – 19 și, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv. Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toți pașii ceruți de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice și am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Vă urez multă sănătate, tuturor!”, a scris Lucian Bode pe contul său de Facebook.

Lucian Bode are covid. Primul ministru infectat a fost Virgil Popescu

Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a fost confirmat și el pozitiv cu coronavirus în urmă cu câteva zile.

Virgil Popescu spunea atunci că are simptome, dar nu sunt unele grave și precizeaza că deși a respectat toate regulile, virusul SARS-CoV-2 „nu iartă”. „Nu am simptome grave. Cei apropiați sunt în regulă. Aveți grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu ”iartă”. Sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă. Că este multă treabă de făcut”, a scris pe Facebook Ministrul Economiei.

Ultimele Articole