spot_img
joi, decembrie 1, 2022
spot_img

FOTO Două mașini au fost lovite de trenuri luni după amiază, la Livada și la Fărcașele

Două mașini au fost lovite de trenuri luni după-amiază, la Gherla și la Fărcașele, în două accidente produse din cauza inconștienței șoferilor.

Un autoturism condus de un șofer care nu s-a asigurat corespunzător la trecerea la nivel cu calea ferată a fost acroșat de un tren de călători, care circula dinspre Gherla spre Cluj-Napoca.

Accidentul s-a produs luni după-amiază în localitatea Livada din comuna Iclod, informează site-ul Gherla info. La locul evenimentului au intervenit echipaje medicale, de pompieri de la Dej și Poliția. Din primele informații, nicio persoană nu a fost rănită.

Accident pe M900, la Fărcașele

Un alt accident rutier la trecerea la nivel cu calea ferată s-a produs între Caracal și Fărcașele, pe Magistrala 900, potrivit informațiilor Club feroviar.

O mașină a intrat în fața trenului IR 1596, care plecase la ora 14,00 din Craiova și trebuia să ajungă la București Nord la ora 17,24. Accidentul s-a produs la km 149+123, iar garnitura are o întârziere de peste 60 de minute, pentru că, în afară de cercetarea la fața locului din partea organelor abilitate, a fost necesară și schimbarea locomotivei.

M900 a fost închisă pe ambele fire în urma accidentului. De exemplu, trenul R9003, care plecase ora la 11,50 din București Nord și trebuia să ajungă la Craiova la ora 16,08, a sosit la destinație cu o întârziere de 20 de minute, după ce a staționat 24 de minute în stația Fărcașele.

Ultimele Articole