spot_img
marți, iulie 5, 2022
spot_img

VIDEO GALERIE FOTO Două persoane au fost lovite de tren în cartierul Poarta 6 din Constanța

Două persoane au fost lovite de tren, duminică după amiază, în cartierul Poarta 6 din Constanța și au fost preluate de o ambulanță și duse la spital.

Este vorba despre un bărbat și o femeie, de aproximativ 60 de ani, care se pare că încercau să traverseze calea ferată, în zona liceului Lucian Blaga, informează CT100.ro.

Au intervenit la caz echipajul medical de terapie intensivă mobilă SMURD C și un echipaj medical de prim răspuns SMURD B. La fața locului au ajuns polițiști, pompieri și medici

„Ambele persoane sunt conștiente, urmează sa fie transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite”, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

Două persoane au fost lovite de tren. Nu a fost tentativă de suicid

Cei doi sunt soț și soție și sunt din Constanța. Martorii spun că este vorba despre un accident, nu despre o tentativă de sinucidere.

„Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe ruta CF813, în dreptul km 228, trenul care se deplasa pe direcția Mangalia – Arad, a surprins și acroșat 2 persoane, fiind vorba despre o femeie și un bărbat, ambii de aproximativ 60 de ani, care nu s-ar fi asigurat în momentul traversării căii ferate. Până în acest moment, identitatea persoanelor în cauză n-a fost stabilită, acestora fiindu-le acordate îngriji la fața locului.”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Ultimele Articole