duminică, mai 5, 2024
spot_img

GALERIE FOTO A ajuns la spital după ce a mașina sa a fost lovită de un utilaj CFR

Un bărbat de 65 de ani din Hitiaș a ajuns la spitalul din Lugoj după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un utilaj CFR.

Accidentul s-a petrecut la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Jabărului din Lugoj. Șoferul susține că nu a văzut nici utilajul și nici semnalele care anunțau trecerea unui mijloc de transport feroviar, relatează site-ul lugojinfo.ro.

Mecanicul aflat pe utilaj spune că circula cu 50 de kilometri la oră și bărbatul nu a oprit nici măcar o secundă pentru a se asigura că nu este niciun pericol. „Dacă era un tren marfar sau de călători nu scăpa cu viață”, a declarat mecanicul. În urma impactului, mașina a fost distrusă și aruncată la câțiva metri de șina de cale ferată. O ambulanță, dar și un echipaj al pompierilor au ajuns în câteva minute la locul accidentului. Bărbatul a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la spital. Primele investigații medicale indică faptul că rănile suferite sunt minore.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole