spot_img
vineri, august 19, 2022
spot_img

Londra prezinta strategia feroviara pentru principalul sau port

Tilbury, portul principal din Londra, și-a dezvăluit planurile de a-și redresa oferta feroviară. Cu trei terminale feroviare situate în port și coridorul feroviar Essex Thameside ce deține deja aproximativ 10% din traficul feroviar de marfă din Marea Britanie, portul a prezentat cei trei piloni ai strategiei de revitalizare a ofertei feroviare de transport de marfă.

Alături de partenerii comerciali, portul urmărește să introducă servicii intermodale regulate în Midlands și Scoția, să creeze un terminal dedicat pentru mărfurile vrac și să stabilească o altă conexiune feroviară în noul terminal, Tilbury2.

”Ca parte a abordării durabile și multimodale, Tilbury profită din plin de activitățile sale și caută să construiască noi conexiuni feroviare astfel încât clieții noștri să ia în considerare căile ferate, fluviale și rutiere atunci când caută cea mai eficientă soluție de livrare a mărfurilor”, a comentat Peter Ward , director comercial al Portului Tilbury.
”În acest an, portul a preluat terminalul feroviar operat de Freightliner și am reconfigurat amplasamentul pentru a crea un o premieră pentru Tilbury, un terminal feroviar destinat în principal mărfurilor vrac”, a adăugat Peter Ward.

Ultimele Articole