spot_img
luni, noiembrie 28, 2022
spot_img

Londra faciliteaza accesul in statia de metrou Tottenham Court Road

03-londonTottenham Court Road a devenit cea de-a 71-a statie de metrou care ofera acces fara scari, facilitand transportul in centrul Londrei pentru persoane in varsta si cu probleme de mobilitate, precum si pentru alti calatori pentru care este dificil sa utilizeze scarile sau scarile rulante.
Statia Tottenham Court Road a fost complet modernizata si extinsa astfel incat sa raspunda numarului in crestere al populatiei Londrei, noile caracteristici incluzand: trei intrari noi si o alta intrare reabilitata; un spatiu dedicat vanzarii de bilete de cinci ori mai mare decat cel initial; opt scari rulante noi si sase lifturi noi.
Statia a fost supusa unor lucrari de pregatire a noii linii Elizabeth care va traversa statia anul viitor si va oferi acces imbunatatit de-a lungul intregii sale rute. Spatiul dedicat vanzarii de bilete si scarile rulante noi va facilita accesul numarului in crestere de calatori cu aprox. 30% odata cu intrarea in serviciu a liniei Elizabeth.
Modernizarea statiei a fost proiectata pentru a face fata cererii in crestere, precum proiectul Crossrail 2 care include Tottenham Court Road pe ruta sa.

Ultimele Articole