spot_img
marți, decembrie 7, 2021
spot_img

Locomotive Softronic pentru Bulgaria. Contractul a fost semnat la Ruse

La Ruse a fost semnat vineri contractul de livrare a două locomotive Softronic pentru Bulgaria, către operatorul de marfă Bulmarket.

Compania de transport din Bulmarket a semnat astăzi un contract cu Softronic Craiova pentru livrarea a două noi locomotive Transmontana. Sunt primele locomotive de acest fel la etaj pentru piața bulgară și sunt planificate să opereze pentru divizia romanească a companiei – United Railway, scrie site-ul bulgar Economic.bg.Locomotive Softronic pentru Bulgaria, cu o capacitate de 6000 KW. Compania a cumpărat și de la Siemens

Aceasta este cea mai recentă investiție din tendința continuă a companiei de modernizare cu cele mai moderne tehnologii existente pe piață.

Cu aceasta, totalul locomotivelor deținute de compania bulgară ajunge la 30. Locomotivele Trans-Montana au o capacitate de 6000 KW și dezvoltă o viteză maximă de până la 200 km/oră.

În toamna anului trecut, Siemens Mobility a anunțat livrarea a două locomotive Smartron în Bulgaria, unitățile din serie 028 si 029, pentru operatorul Bulmarket, același care acum a semnat contractul cu Softronic Craiova.

Compania Bulmarket a fost înființată în anul 1996 în localitatea Ruse și are ca activitate principală furnizarea, producția, depozitarea și comerțul cu ridicata al produselor energetice de origine minerală și neminerală. De asemenea, compania face transport feroviar. Acum, compania are 15 filiale, iar numărul de angajați depășește 1.000.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole