spot_img
marți, iulie 5, 2022
spot_img

Locomotive defecte la CFR Călători. Trenuri anulate, întârzieri mari în Gara de Nord

Două locomotive defecte la CFR Călători au provocat în dimineața zilei de joi, 11 martie, o adevărată bulibășeală în Gara de Nord din București.

locomotive defecte la CFR Călători

Locomotiva diesel a trenului Regio 7033, care a plecat la ora 7,20 din București Nord  cu destinația Urziceni s-a defectat între stațiile Pajura și Mogoșoaia, unde este linie simplă, neelectrificată. Pentru a prelua pasagerii, CFR Călători a retras un automotor Desiro care circula pe relația Gara de Nord – Aeroport Henri Coandă. În consecință, a fost necesară anularea a două trenuri de aeroport – 10715 și 10718. R 7033 avea, la ora redactării acestei știri, o întârziere de 69 de minute.

Tot din cauza defectării la locomotiva trenului R 7033, a acumulat o întârziere de 50 de minute și trenul Regio 8122, care plecase din Slobozia Veche la ora 6,05 dimineața, cu destinația București Nord. Este vorba de un tren de navetiști.

Locomotive defecte la CFR Călători. Incident la Pitești

O altă defectare s-a produs, tot joi dimineață, în stația Pitești, la trenul Interregio 1890, care plecase la ora 4,20 din Craiova cu destinația București Nord.

Până la remedierea defecțiunii, a acumulat o întârziere de 51 de minute. Problema trenului IR 1890 a afectat și circulația trenului IR 1784, care circula în relația Pitești-București Nord și care a înregistrat o întârziere de 15 minute la sosirea în principala poartă feroviară a României. (A.B.)

Ultimele Articole