spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

Locomotiva unui marfar s-a defectat pe Magistrala 100. Trenuri de călători întârziate și cu peste o oră

Locomotiva unui marfar s-a defectat miercuri la prânz pe Magistrala 100, în sudul țării, motiv din care patru trenuri de călători vor înregistra întârzieri considerabile, chiar și de peste o oră.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că patru trenuri de călători – IR 1824 (Deva – București Nord), IR 1823 (București Nord – Deva), R 9392 (Craiova – Caracal) și IR 11611 (București Nord – Craiova) – au staționat temporar în gările Jianca și Caracal, din cauza defectării unui tren privat de marfă, între stațiile Caracal și Grăzăvești, pe firul II, firul I fiind închis pentru lucrări programate.

Locomotiva unui marfar s-a defectat. Garnitura a fost retrasă din linie curentă

După retragerea din linie curentă a trenului de marfă defect, circulația feroviară a fost reluată pe firul II, cele patru trenuri de călători urmând să ajungă la stațiile de destinație cu întârzieri cuprinse între 30 și 70 de minute. Trenul a cărui locomotivă s-a defectat aparține PSP Cargo Group.

”Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. adresează scuze călătorilor pentru întârzierile care se vor înregistra în circulația trenurilor pe raza Regionalei CF Craiova, din cauza defecțiunii la trenul privat de marfă, și îi asigură că personalul feroviar a luat toate măsurile instrucționale necesare pentru reluarea circulației feroviare în cel mai scurt timp”, se mai arată în comunicatul dat publicității de administratorul infrastructurii.

Ultimele Articole