joi, noiembrie 30, 2023
spot_img

Locomotiva TRAXX AC3 este aprobată în Austria

TRAXX-Austria_AC_LM_Flexxpanel_Osterreich_08_2015_1Bombardier a anunțat că locomotiva TRAXX AC3 last mile a fost omologată în Austria. Acest lucru înseamnă că locomotiva are acum aprobare să circule în întreaga regiune D-A-CH: Germania, Austria și Elveția.
Locomotiva TRAXX AC3 dispune de un motor diesel inovator alături de o baterie de tracțiune și control de la distanță pentru operațiuni de manevră feroviară. Împreună, aceste sisteme permit locomotivei electrice să tranziteze cu ușurință de la secțiunile electrificate la cele neelctrificate (un transfer unitar de la operațiuni electrice la cele diesel și vice versa). Această capacitate este des folosită în porturi, terminale, depouri sau fabrici unde o locomotivă diesel de manevră este adesea utilizată pentru a sprijini trenurile să traverseze secțiunile finale de cale, neelectrificate, cunoscute sub numele de ”last mile”.
Bombardier a primit deja peste 240 de comenzi pentru diverse variante de locomotive TRAXX AC3 și, până în prezent, a vândut aproximativ 2.000 de bucăți aparținând platformei de locomotive TRAXX.

Ultimele Articole