spot_img
marți, mai 17, 2022
spot_img

VIDEO Cargo Trans Vagon, locomotivă Softronic în probe pe București-Constanța

O locomotivă Softronic în probe a putut fi văzută joi pe Magistrala 800 București-Constanța. Club Feroviar vă prezintă imagini de la fața locului.

Locomotiva LEMA 061 a fost achiziționată recent de transportatorul feroviar privat de marfă Cargo Trans Vagon.

Compania Cargo Trans Vagon funcționează ca operator privat de transport de marfă pe calea ferată din anul 2004. Compania este membră a grupului de firme TTS (Transport Trade Services), portivit informațiilor prezente pe pagina proprie de web. Serviciile de transport oferite acoperă aproape întreaga rețea feroviară din Romania și sunt prestate cu un parc de locomotive propriu, în conformitate cu Certificatul de Siguranță – partea B, eliberat de ASFR.

Marfa transportată este reprezentată de cereale, petrol, îngrășăminte, material lemnos, fier vechi, oțel și zahăr. Transportul se face cu vagoane specializate, acoperite sau descoperite.A patra locomotivă Softronic în probe pentru Cargo Trans Vagon

Este vorba de a patra locomotiva LEMA cumpărată de companie, LEMA 061 Bucegi. ”Cargo Trans Vagon SA continuă achiziția de locomotive LEMA”, au declarat pentru Club Feroviar oficialii companiei.

CTV dispune de un parc de locomotive propriu, atât pentru electrice, cât și pentru tracțiunea diesel. Achiziționarea a patru locomotive noi (doua diesel și două electrice) produse de compania Siemens reprezintă o garanție pentru hotărârea noastră de a oferi calitate clienților, subliniază cei de la CTV. Parcul de vagoane folosit include vagoane de diverse tipuri, aparținând companiilor din grupul de firme din care Cargo Trans Vagon face parte. Compania dispune de Certificat de Entitate Responsabilă cu Întreținerea Vagoanelor Cisternă pentru Mărfuri Periculoase.

Ultimele Articole