spot_img
marți, octombrie 4, 2022
spot_img

O noua locomotiva reparata la RELOC S.A. a intrat in serviciul CFR Calatori

Compania RELOC S.A., alături de CFR Călători, a reparat și revopsit o locomotivă diesel-electrică, ce aparține parcului de material rulant al operatorului național de transport feroviar de pasageri. Locomotiva tip LDE 621 EGM a fost pusă deja în circulație începând cu 25 iulie.

Potrivit proiectului, ”a fost efectuată o reparație capitală (RK) la motorul Diesel, fiind folosite piese de origine, provenind de la furnizori internaționali, precum General Motors. Fiind vorba despre o reparație mare de tip RR, au fost efectuate toate lucrările necesare care au permis asigurarea și menținerea calității și parametrilor tehnici ai locomotivei”, au precizat pentru Club Feroviar reprezentanți ai RELOC S.A.

Inițiativa este importantă pentru industria feroviară din România, iar particularitatea acestui proiect constă în faptul că locomotiva a fost revopsită în culorile Steagului României, compania RELOC SA fiind ”mândră și onorată că poate face parte din acest proiect unic în istoria căii ferate românești”.

Proiectul nu se oprește însă aici, ci vor mai urma și alte locomotive modernizate, care vor fi puse în exploatare comercială.

”Din punctul nostru de vedere, cât mai multe locomotive ar trebui să poarte simboluri naționale, pentru că este un mod de a onora trecutul României”, adaugă reprezentanții RELOC S.A.

Compania RELOC S.A. își dorește să redea prestigiul acestui brand în producția de locomotive dezvoltându-si strategia pe experiența companiei în acest domeniu în care a creat o industrie de tradiție în România, fiind astfel, apreciată la nivel mondial pentru capabilitățile, rezistența și calitatea produselor. RELOC S.A. urmărește să devină un furnizor global de material rulant de tracțiune și să își consolideze poziția pe piața de profil.

 

Sursa foto: RELOC S.A.

 

Abonați-vă la Newsletter-ul Club Feroviar, accesând link-ul https://clubferoviar.ro/abonare-newsletter/  sau urmăriți-ne pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/clubferoviar/,  pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri si anunțuri de angajare din sectorul feroviar din România.

Ultimele Articole