spot_img
vineri, ianuarie 27, 2023
spot_img

VIDEO Locomotivă în flăcări la Dej. Pompierii și poliția au ajuns la fața locului

O locomotivă în flăcări la Dej a dat sâmbătă la prânz peste cap traficul feroviar în nordul Transilvaniei. Pompierii intervin la fața locului.

Un incendiu a izbucnit la locomotiva unui tren marfar, în zona străzii 1 Mai din Dej, informează site-ul de știri locale Dejeanul.ro. În urma apelului la 112, la fața locului au fost trimiși pompierii, un echipaj SMURD, dar și polițiștii.

Flacările se manifestă cu violență la compartimentul motor al locomotivei, dar din fericire nimeni nu a fost rănit. În acest moment, circulația feroviară este afectată, pentru că liniile de alimentare cu electricitate de la calea ferată au fost scoase de sub tensiune, pentru ca pompierii să poată interveni în siguranță.

Locomotivă în flăcări la Dej. Incendiul a fost localizat

”Pompierii din cadrul Detașamentului Dej acționează în aceste momente pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o locomotiva ce tracta o garnitură de vagoane fără pasageri. Pentru a se acționa asupra flăcărilor cu jet de apă a fost necesară întreruperea curentului electric din liniile de deasupra locomotivei. Incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj.

Dej este nod feroviar, prin această localitate trecând atât Magistrala 400, spre Baia Mare și Satu Mare, cât și secția de circulație 401, spre Cluj-Napoca.

Ultimele Articole