spot_img
joi, mai 19, 2022
spot_img

Locomotivă deraiată în județul Suceava, din cauza viiturilor de pe calea ferată

Circulația feroviară este oprită luni dimineața pe ruta Suceava – Cacica, după ce locomotiva unui tren Regio a deraiat din cauza viiturilor de pe calea ferată.

locomotivă deraiată deraiere la Dârste

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe secţia de cale ferată 513, la kilometrul feroviar 4+900 de metri, în zona staţiei CF Părhăuţi (judeţul Suceava), a avut loc un eveniment feroviar: din cauza viiturilor de pe calea ferată, locomotiva trenului Regio 5731, care se deplasează pe ruta Suceava – Cacica, a deraiat”, a anunțat IGPR.

În anunț se precizează faptul că evenimentul nu s-a soldat cu victime, dar circulaţia feroviară este întreruptă pe secția respectivă, până la remedierea situației.

Locomotivă deraiată. Se lucrează pentru reluarea circulației

Din cauza aluviunilor depuse pe linia de cale ferată pe segmentul feroviar Dărmănești – Cacica,  locomotiva trenului R 5731, care avea in compunere un singur vagon în care nu erau călători, a  deraiat în zona haltei Pârhăuți, la ora 3.20, a anunțat CFR SA.

Personalul feroviar  a acționat cu trenul de intervenție pentru repunerea pe șină a locomotivei, operațiune încheiată la ora 9.25. Se acționează la această oră pentru curățarea liniei de cale ferată și redeschiderea circulației, precizează compania de infrastructură.

Ultimele Articole