sâmbătă, septembrie 23, 2023
spot_imgspot_img

Locomotivă defectă la trenul Traianus. 150 de copii au stat fără climatizare

O locomotivă defectă la trenul Traianus a întins joi dimineață la maximum răbdarea celor peste 350 de pasageri aflați în vagoane, dintre care 150 de copii.

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători a anunțat printr-un comunicat postat pe site-ul propriu că în cursul acestei dimineți, 24 august a.c, între stațiile Roșiori Nord – Măldăieni,  a avut loc o defecţiune tehnică la locomotiva trenului IR 72 București Nord – Timișoara Nord – Budapesta.

CITEȘTE și VIDEO Cum a rămas un tren Regio fără locomotivă o oră și jumătate, pentru a ”salva” un IR internațional

”Trenul și–a reluat circulația în condiții de siguranță, cu un alt mijloc de remorcare, după realizarea tuturor procedurilor aferente unei astfel de situații (acțiuni de manevră, detașare/atașare, proba frânei etc). Pasagerii trenului IR 72 vor primi apă şi produse preambalate în staţia Craiova. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și îi asigură că face toate operațiunile necesare pentru asigurarea unui transport în siguranță”, se arată în comunicat.

Locomotivă defectă la trenul Traianus. Pasagerii s-au revoltat

În tren a ieșit scandal mare, deoarece călătorii s-au revoltat, nemulțumiți de faptul că atât timp cât a durat aducerea și cuplarea locomotivei de ajutor, în vagoane s-a format o adevărată saună.

Cât timp locomotiva nu a fost cuplată, nu a funcționat nici instalația de aer condiționat. Pasagerii au luat la rost personalul de tren, care nu a putut să le dea nicio explicație. Dintre cei 350 de pasageri ai trenului, 150 erau copii care se duceau în tabără la Drobeta Turnu Severin. La momentul publicării acestei știri, trenul Traianus are o întârziere de 171 de minute. Trenul trebuia să plece din București Nord la ora 5,40 (a plecat însă cu 37 de minute întârziere) și ar fi trebuit să ajungă la Budapest Keleti la 20,50.

Ultimele Articole