miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

Locomotivă defectă la trenul Iași-Mangalia. Ce întârziere a acumulat garnitura

Un tren Iași-Mangalia a acumulat o întârziere de aproape patru ore, din cauza faptului că pe drum s-a defectat locomotiva care tracta garnitura.

„Astăzi, 19 august 2022, trenul IR 1962 Iași–Mangalia va ajunge la destinație cu o întârziere de circa 200 minute din cauza unei defecțiuni a locomotivei, între stațiile feroviare Plopu și Dedulești. Trenului i-a fost asigurată o locomotivă de ajutor ce a sosit de la Buzău, acesta reluându-și circulația în condiții de siguranță, după realizarea tuturor procedurilor aferente unei astfel de situații (acțiuni de manevră, detașare/atașare, proba frânei etc). CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și le mulțumește pentru înțelegere”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de internet a operatorului feroviar de stat.

Trenul a plecat din stația Iași joi seara, la ora 21,25, și ar fi trebuit să ajungă la destinația finală, stația Mangalia, la ora 6,44. Din cauza defectării locomotivei însă, trenul a ajuns la Mangalia cu o întârziere de 221 de minute, potrivit datelor publice ale Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA.

Ultimele Articole