spot_img
duminică, aprilie 2, 2023
spot_img

Locomotivă defectă la Crasna, întârziere de trei ore. Probleme din cauza viscolului

O locomotivă defectă la Crasna, în noaptea de marți spre miercuri, a cauzat o întârziere de trei ore unui tren care circula pe relația Iași-București Nord.

Trenul Interregio 1668 a plecat din stația Iași marți noapte, la ora 22,45, și ar fi trebuit să ajungă în Gara de Nord din București miercuri dimineață, la ora 5,05.

Numai că la Crasna a apărut un mesaj de eroare pe monitorul locomotivei. Din cauza condițiilor dificile de trafic din zonă, locomotiva de ajutor a sosit cu întârziere, au precizat oficialii Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA. La ora publicării acestei știri, trenul IR 1668 are o întârziere de 180 de minute, potrivit datelor Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA.

Pe raza Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători Galați, din cauza condițiilor meteo (țurțuri pe firul de contact) pe anumite porțiuni se circulă doar pe firul I. Pe firul II circulă drezina pantograf, pentru a îndepărta țurțurii. Trenurile întârzie între 20 și 30 de minute.

Ultimele Articole