spot_img
vineri, ianuarie 28, 2022
spot_img

GALERIE FOTO Locomotivă defectă la CFR Călători. Pasageri lăsați să aștepte două ore

Locomotiva EA 121 a trenului IR 1596, care a plecat din Craiova luni la ora 14,00 cu destinația București  Nord, s-a defectat după stația Caracal, la halta Fărcașele, în jurul orei 15,00.

UPDATE A ajuns locomotiva de ajutor de la Craiova și garnitura și-a reluat drumul după două ore de staționare. Reprezentanții CFR Călători precizează că li se va da apă pasagerilor în stația Roșiori Nord.

Pasagerilor din tren li s-a comunicat că va veni o locomotivă de la Craiova în două ore. ”Este foarte cald în tren și afară, sunt oameni în vârstă și copii, nu există un loc de unde să se cumpere apă, la call center li s-a răspuns oamenilor că nu este obligația CFR să le asigure apă, bătaie de joc”, ne-a scris o călătoare din trenul cu pricina.

Trenul staționează din jurul orei 15,00. Trenul urmează să își reia circulația cu locomotiva de ajutor, după realizarea tuturor procedurilor aferente unei astfel de situații (acțiuni de manevră, proba frânei), au transmis oficialii CFR Călători, la solicitarea Club Feroviar. (A.B.)

CITEȘTE și O altă locomotivă a CFR Călători s-a defectat în interval de câteva ore. Întârziere de aproape patru ore

Ultimele Articole