UPDATE Locomotivă defectă la Bradu. Traficul feroviar s-a reluat pe secția 901

20 iulie 2020

O locomotivă defectă la Bradu a blocat luni dimineață circulația feroviară pe secția de cale ferată 901, Piatra Olt-Pitești.

UPDATE Între timp, circulația s-a reluat. ”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Argeș, circulația feroviară pe secția de cale ferată 901 Piatra-Olt – Pitești a revenit la normal. Deplasarea trenurilor fusese întreruptă la kilometrul feroviar 117, între stațiile CF Pârvu și Bradu, după ce locomotiva unui tren s-a defectat în linie curentă”, a anunțat Poliția Română.

locomotivă defectă la Bradu
FOTO Realitatea de Olt

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe secția de cale ferată 901 Piatra Olt-Pitești, la kilometrul feroviar 117, între stațiile CF Pârvu și Bradu, județul Argeș, locomotiva trenului IR 1891, ce se deplasează pe relația București – Craiova, s-a defectat în linie curentă. Din acest motiv, circulația feroviară este întreruptă. Este afectată deplasarea a două trenuri”, a anunțat Poliția Română.

Secția de cale ferată 901 Pitești-Piatra Olt este simplă, neelectrificatîă, așa că defectarea unei locomotive în linie curentă duce la blocarea totală a traficului feroviar.