spot_img
vineri, septembrie 30, 2022
spot_img

Locomotivă defectă la CFR Călători. Un tren are întârziere peste două ore

O locomotivă defectă le-a cauzat marți neplăceri celor care au călătorit cu un tren al Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA.

„CFR Călători informează că astăzi, 9 august a.c., pe fondul temperaturilor extrem de ridicate a intervenit o problemă tehnică la locomotiva trenului IR 1824 Deva – București Nord. Trenul și-a reluat circulația în condiții de siguranță cu o locomotivă de ajutor, cu o întârziere de aproximativ 120 de minute. În stația Roșiori Nord, pasagerii au primit apă. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident şi le mulţumește  pentru înţelegere”, a anunțat operatorul feroviar de sat, prin intermediul unui comunicat de presă.

Locomotivă defectă la Drăgănești Olt

Garnitura a plecat din stația Deva marți dimineață la ora 5,42 și ar fi trebuit să ajungă la destinația finală, București Nord, conform graficului de circulație, la ora 14,22.

Pe traseu a acumulat ceva întârziere, ajungând la 24 de minute la Filiași. Ulterior, s-a produs defectarea locomotivei aflate la tracțiunea trenului, în apropierea stației Drăgănești Olt, de pe Magistrala 100.

Cu totul, trenul IR 1824 are, la ora publicării acestei știri, o întârziere de 141 de minute, la trecerea fără oprire prin halta Măldăeni. În ultima perioadă, defectările de locomotive la CFR Călători sunt tot mai dese, din cauza vechimii considerabile a acestora și a reviziilor amânate.

Ultimele Articole