marți, octombrie 3, 2023
spot_imgspot_img

Locomotivă defectă la un tren care venea de la mare, cu 18 km înainte de destinație

O locomotivă defectă le-a cauzat neplăceri luni dimineață pasagerilor unui tren care plecase duminică seara de pe litoral și trebuia să ajungă la Suceava. Locomotiva s-a defectat cu doar 18 km înainte de destinație.

Trenul IR 1954 a plecat din Mangalia duminică la ora 21,45 și ar fi trebui să ajungă la destinația finală, Suceava Nord, luni dimineață, la ora 6,50.

Numai că acest lucru nu s-a întâmplat, pentru că la Verești, cu doar 18 km înainte de stația terminus, locomotiva electrică s-a defectat. Locomotiva de ajutor a ajuns după ceva vreme, fapt care a făcut ca trenul cu pricina să ajungă în stația Suceava Nord cu o întârziere de 109 minute – aproape o oră și 50 de minute.

Alt tren cu întârziere enormă

Un alt tren care are probleme luni dimineață este IRN 1742. Garnitura a plecat din stația Satu Mare duminică după-amiază la ora 17,00 și ar fi trebuit să ajungă la destinația finală, București Nord, luni dimineață, la ora 7,57.

Doar că trenul a plecat din stația Brașov cu 161 de minute întârziere (două ore și 41 de minute), iar la ora redactării acestei știri plecase cu întârziere de 155 de minute din Azuga. Până acum, reprezentanții Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători nu au dat nicio explicație oficială referitoare la aceste întârzieri.

Ultimele Articole