spot_img
vineri, septembrie 30, 2022
spot_img

GALERIE FOTO Locomotivă curățată și restilizată la Depoul Ploiești, de către voluntari

Acțiunile de voluntariat au scos încă o locomotivă curățată și restilizată pe poarta Depoului Ploiești al Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători.

Operațiunile de voluntariat în colaborare cu Depoul Ploiești pentru îmbunătățirea aspectului estetic al locomotivelor depoului continuă. De această dată, locomotiva aleasă a fost EA 410-209, care s-a lăsat greu restilizată, fiind nevoie de două zile de muncă voluntară pentru rezultatul final, se arată într-o postare de pe contul de Facebook România Feroviară.

”O mică precizare de la un participant la acțiune: Părerile despre aceste acțiuni sunt însă împărțite: unii apreciază, alții ne iau peste picior, alții critică instituțiile și nu în ultimul rând sunt păreri care spun că ar trebui să facem altceva cu timpul nostru, că ce facem e degeaba. Dar haideți să ne oprim din arătat cu degetul din spatele tastaturii și apoi să ne vedem de viață fără să ridicăm un deget. Haideți să ridicăm degete pentru mai mult decât a apăsa taste cu impresii și păreri pe Facebook și să începem în primul rând să ne schimbăm mentalitatea și după să începem să facem ceva, concret!”, se arată în finalul postării.

Nu este prima locomotivă curățată la Depoul Ploiești

Nu este vorba de prima acțiune de acest fel la Depoul Ploiești. Bunăoară, la mijlocul lunii mai a anului trecut, opt voluntari veniți din București, Craiova și Brașov au curățat și revopsit o locomotivă de la acest depou, după o muncă titanică ce a durat 12 ore.

”Imposibilul a devenit posibil, ieri 13/05/2019. Vorbim despre proiectul 823, proiect pe care îl aveam conturat de mai bine de 2 ani, dar care abia ieri au reușit băieții să-l pună în aplicare. Pe băieți îi vedeți în imagini, ei sunt eroii zilei de 13/05, veniți din Craiova, Brașov și București, au dat o fugă până la Ploiești unde EA1 823 îi aștepta în depou lângă placă turnantă, asta și datorită personalului depoului care a făcut posibilă această operațiune”, se arăta într-o postare de la vremea respectivă pe contul de Facebook România Feroviară.

Ultimele Articole