sâmbătă, iulie 20, 2024
spot_img

Ce se întâmplă cu livrările de tramvaie Bozankaya către Iași și Timișoara după cutremurele din Turcia

Situația din Turcia apărută ca urmare a cutremurelor de săptămâna trecută nu va afecta livrările de tramvaie Bozankaya către municipalități din România, dă asigurări producătorul, într-un răspuns la solicitarea Club Feroviar în acest sens.

”Întrucât unitatea de producție a companiei Bozankaya se află în Ankara, facilitățile de producție nu au fost afectate. Compania trimite ajutoare victimelor cutremurului care a afectat aproximativ 10 provincii. Vom trece peste aceste zile grele împreună și suntem alături de victimele acestei tragedii”, spun oficialii Bozankaya.

Reprezentanții producătorului turc de material rulant au precizat că, în ciuda faptului că seismele au provocat distrugeri pe scară largă, rutele de transport nu au fost afectate: ”Indiferent de condiții, Bozankaya continuă producția, muncește din greu pentru a nu întârzia livrarea tramvaielor și pentru a menține satisfacția clienților la cel mai înalt nivel. Nu ne așteptăm la nicio întârziere. Deoarece cutremurul a avut loc în partea de sud-est a țării noastre, căile noastre de transport nu au fost afectate, rămânând aceleași”.

CITEȘTE și Tramvaiele Bozankaya din Iași au probleme grave. Vatmanii pierd controlul vehiculelor

Livrările de tramvaie Bozankaya, către Timișoara și Iași

În prezent, în România, producătorul turc de material rulant are contracte în derulare cu autoritățile publice din Timişoara și Iași.

”În Turcia avem sistemul de tramvai stradal de metrou ușor care funcționează în orașul Kayser, metroul din Gebze, tramvaiele din Antalya și troleibuzele cu baterii din orașul Şanlıurfa. În același timp, proiectele noastre de sisteme feroviare continuă în Canada, SUA, Franța și Germania, pe care le derulăm în cooperare cu Siemens și Alstom. Suntem bucuroși că prietenii și partenerii noștri din România ne sunt alături și ne-au transmis gândurile lor după cutremur”, se mai arată în răspunsul Bozankaya.

IN THE SPOTLIGHT

Cum pleci cu câinele în vacanță dacă nu ai mașină. Cine acceptă animale de companie

Vrei să pleci cu câinele în vacanță, dar nu ai mașină. Ei bine, problema este reglementată de Uniunea Europeană în ceea ce privește călătoriile...

Ultimele Articole