miercuri, iunie 7, 2023
spot_img

LISTA neagră a CFR SA. Ce constructori au primit certificate constatatoare negative

A apărut lista neagră a CFR SA, pe care figurează asocierile care au primit certificate constatatoare intermediare negative.

Pentru contractele de lucrări la infrastructura feroviară, Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a emis documente constatatoare intermediare negative pentru următoarele asocieri:

  • Asocierea Webuild-FCC-Salcef-Thales
  • Asocierea RailWorks (formată din AKTOR S.A., Alstom Transport S.A. și Arcada Company S.A.)
  • Asocierea FCC Construccion SA – ASTALDI SpA – CONVENSA (Contratas y Ventas, S.A.)
  • Asocierea RailWorks Simeria-Sighisoara
  • Asocierea RailWorks (formată AKTOR SA , Alstom Transport SA și ARCADA)
  • Asocierea ALSTOM TRANSPORT S.A. – SWIETELSKY BAUGESELLSCHAFT m.b.H. – ASTALDI S.p.A. – S.C. EURO CONSTRUCT TRADING 98 S.R.L. – DAFORA S.A.

Lista neagră a CFR SA. Certificat negativ și pentru sonsultanță

În postarea de luni după-amiază de pe contul de Facebook al CFR Infrastructura se precizează că pentru contractele de consultanță și verificarea execuției lucrărilor a fost emis documentul constatator intermediar negativ pentru asocierea Metropolitana Milanese S.p.A. (formată din SC Exe Company Ro SRL, Progettisti Associati Tecnarc SRL, 3TI Progetti Italiza Ingeneria Integrata SPA).

CITEȘTE și Stadiul proiectelor de infrastructură feroviară, tronson cu tronson. Cum au avansat șantierele

„CFR SA trage astfel un semnal de alarmă de care trebuie să țină cont toți antreprenorii, astfel încât să-și îmbunătățească activitatea, să accelereze ritmul de lucru și să recupereze întârzierile înregistrate în derularea contractelor!”, se arată în postare.

Documentele constatatoare periodice vor fi actualizate și publicate, conform prevederilor 394/2016, și vor reflecta stadiul la zi, pentru fiecare contract în parte.

Ultimele Articole