spot_img
miercuri, martie 22, 2023
spot_img

Cântărețul de trap Lino Golden a intrat cu BMW-ul în tramvai și a ajuns la spital

Cântărețul de trap Lino Golden a intrat joi cu BMW-ul în tramvai și a ajuns la Spitalul Universitar București.

cu BMW-ul în tramvai”Șoseaua Antiaeriană-Șoseaua Alexandriei, accident rutier auto cu tramvai. Este restricționat traficul tramvaielor pe Șoseaua Alexandriei, sensul către Piața Rahova. Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Universitar. Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, au transmis polițiștii.

A intrat cu BMW-ul în tramvai. Lino Golden este cunoscut ca „fiul adoptiv” al lui Alex Velea

Ulterior s-a aflat că șoferul care a provocat accidentul este cântărețul de trap Lino Golden, în vârstă de 25 de ani. El nu a acordat prioritate tramvaiului, iar acesta l-a lovit în plin, scrie Libertatea.

În imaginile postate pe grupul de Facebook Info Trafic București se vede că mașina lui Lino Golden a fost grav avariată. La fața locului au ajuns imediat pompierii SMURD și Salvarea. În urma impactului, cântărețul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

La scurt timp de la accidentul rutier, Lino Golden a postat pe Instagram, la secțiunea Instastory, o imagine cu el. „Sunt ok”, a anunțat cântărețul, care poartă mască, dar și un guler cervical.

În industria muzicală din România, la început, Lino Golden a devenit cunoscut drept ”fiul adoptiv” al lui Alex Velea. Mulți ani tânărul a făcut parte din echipa lui Velea, la Golden Boy Society. După anumite neînțelegeri, Lino s-a despărțit profesional de mentorul lui.

Ultimele Articole