spot_img
sâmbătă, mai 28, 2022
spot_img

Mai multe linii de tramvai blocate din cauza inundațiilor din nordul Bucureștiului

Din cauza plolilor abundente, care au provocat inundații, duminică seara au fost mai multe linii de tramvai blocate în nordul Bucureștiului.

linii de tramvai blocate Tramvaiul 41 circulă duminică Tramvaiul 41 nu circulă suspendă tramvaiul 41 se reia circulația tramvaiului 41 intervalul de succedare la tramvaiul 41 frecvență redusă pentru tramvaiul 41 se suspendă tramvaiul 41 curăţenie în tramvaie Se suspendă circulaţia tramvaiului 41

”Liniile 45 și 46 au fost blocate 30 de minute la Filantropia, pe Bd Mihalache (18:00-18:30). Cauza: acumulare de apă pe calea de rulare”, a transmis Societatea de Transport București pe contul să oficial de Twitter.

De asemenea, liniile 3 și 41 au fost blocate pe Bd Mărăști și Bd Expoziției. ”Cauza: acumulări de apă au îngreunat circulația vehiculelor STB SA”, a precizat STB pe aceeași rețea de socializare. Pentru preluarea călătorilor, tramvaiului 41 i s-a înființat o linie navetă de autobuz, până la reluarea circulației tramvaielor.

Pot apărea alte linii de tramvai blocate. Avertizările meteorologilor

Meteorologii au emis duminică o avertizare cod portocaliu de furtună pentru municipiul Bucureşti, iar pompierii intervin deja în mai multe zone pentru scoaterea apei acumulate în curţi şi subsoluri.

”Ca urmare a emiterii avertizarii meteorologice cod portocaliu pentru municipiul Bucureşti şi unele localităţi din judetul Ilfov, ISUBIF a remis mesaj de informare a populaţiei prin intermediul panourilor electronice stradale şi prin reţelele de socializare”, a transmis, duminică, ISU Bucureşti – Ilfov. Sursa citată a precizat că pompierii intervin cu motopompe pentru extragerea apei acumulate în curţi şi subsoluri, pe str Agricultori, str Bujorului, str Paris, Calea Grivitei şi strada Mahatma Gandhi.

Meteorologii au anunţat averse torenţiale ce vor totaliza 20…25, izolat 30 l/m, descărcări electrice şi vijelie.

Ultimele Articole