spot_img
marți, decembrie 7, 2021
spot_img

Regionala Iași se pregătește pentru consolidarea terasamentului pe linia ferată Verești-Botoșani

Regionala Iași a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA lansează operațiunile pregătitoare pentru consolidarea terasamentului pe linia ferată Verești-Botoșani, între Verești și Bucecea, pe două tronsoane.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat marți dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Expertiză tehnică și intocmire DALI: terasamente km 15+300- km 15+800, Linia CF Verești-Botoșani”.

În cadrul contractului ce se va atribui se vor efectua servicii de expertizare și întocmire a documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie (DALI) pentru refacere și consolidare a terasamentului km 15+300 la km 15+800, linia CF Verești-Botoșani, între stațiile Verești și Bucecea. Operatorilor economici li se recomandă să viziteze şi să examineze amplasamentul obiectivului, inclusiv împrejurimile, şi să obţină toate informaţiile care pot fi necesare în vederea elaborării ofertei. Câștigătorul licitației va întreprinde toate demersurile si va lua toate măsurile în vederea evitării producerii unor eventuale accidente care s-ar putea solda cu moartea sau rănirea unei persoane și/sau cu pierderea sau deteriorarea proprietății, răspunderea revenindu-i integral în cazul producerii unor astfel de evenimente.

Valoarea totală estimată este de 40.000 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 16 noiembrie 2021, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 16 martie 2022.Altă licitație pentru consolidarea terasamentului pe linia ferată Verești-Botoșani

Tot marți dimineață, 2 noiembrie 2021, în SEAP a mai apărut un anunț de licitație, cu titlul ”Expertiză tehnică și întocmire DALI : terasamente. km. 32+650 – km. 32+900, Linia CF Verești-Botoșani”, cu aceeași valoare estimată.

În cadrul contractului se vor efectua servicii de expertizare și întocmire a documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie (DALI) pentru refacere și consolidare a terasamentului km. 32+650 – km. 32+900, Linia CF Verești-Botoșani, între stațiile Verești și Bucecea. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 17 noiembrie 2021, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 17 martie 2022.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole