spot_img
miercuri, februarie 8, 2023
spot_img

Circulație rutieră restricționată la Otopeni. Încep lucrările la linia ferată de aeroport

Circulaţia rutieră în zona Aeroportului Otopeni va fi modificată, începând de luni, în urma demarării de către CFR a lucrărilor pentru linia ferată de aeroport.

linia ferată de aeroport autorizația de construcție pentru trenul de Otopeni

”În vederea demarării de către CFR a lucrărilor pentru legătura feroviară între Aeroportul Henri Coandă şi Gara de Nord, începând de luni, 2 septembrie, orele 12:00, se schimbă prioritatea de circulaţie în actualul sens giratoriu de la ieşirea din aeroport, prioritate urmând să aibă autovehiculele care părăsesc zona aeroportului”, a informat într-un comunicat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, care administrează aeroportul.

Lucrările la linia ferată de aeroport modifică fluxul principal de acces

De asemenea, fluxul principal de acces la aeroport dinspre Bucureşti va fi uşor modificat.

”Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează în zonă să acorde atenţie sporită semnelor de circulaţie amplasate şi semnalelor agenţilor de la poliţia rutieră. Precizăm faptul că măsurile anunţate au fost luate pentru siguranţa pasagerilor, cărora le cerem scuze pentru disconfortul creat”, mai arată aeroportul.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi-a început activitatea în 2010 şi asigură coordonarea operaţională şi managementul celor două aeroporturi ale Capitalei.

Ultimele Articole