marți, iulie 9, 2024
spot_img

S-a lansat Linia Anticorupție la Calea Ferată din Moldova, disponibilă telefonic, pe e-mail și WhatsApp

Începând de marți este funcțională Linia Anticorupție la Calea Ferată din Moldova, care are ca scop declarat îmbunătățirea calităţii serviciilor operatorului feroviar de stat.

Linia Anticorupție la Calea Ferată

Printre obiectivele de bază ale întreprinderii de stat se află sporirea calităţii serviciilor prestate şi asigurarea respectării legislaţiei în vigoare, informează Jurnal.md.

Administrația face apel atât către angajaţii CFM, cât şi către cetăţeni în vederea sesizării şi comunicării actelor de corupţie, trafic de influenţă şi protecţionism, comise de către angajaţii întreprinderii. Linia unică „Anticorupţie” este creată în scopul conlucrării mai eficiente cu cetăţenii şi societatea civilă și totodată, în scopul prevenirii cazurilor de abuz în serviciu, combaterii şi prevenirii corupţiei, furturilor, delapidărilor şi altor tipuri de fraudă.

Linia Anticorupție la Calea Ferată din Moldova. Informațiile vor fi confidențiale

Toate informațiile parvenite vor purta caracter confidențial. Acestea vor fi verificate și examinate, urmând să fie luate măsurile ce se impun. ”Delațiunile”, care vor conține coordonatele solicitantului, vor fi examinate oficial în modul stabilit de legislația Republicii Moldova.

Nu vor fi examinate informațiile care nu vor conține fapte concrete, precum și informațiile cu caracter ofensator. Cetăţenii Republicii Moldova dar și turiștii pot apela în intervalul orar 08.00 – 17.00 în zilele de luni-vineri la numerele de telefon (+373-22) -833-338, 069-555-655 (Viber, WhatsApp), sau la adresa de e-mail anticoruptie@railway.md, toate mesajele urmând să fie înregistrate 24 din 24 de ore.

Informaţia de contact poate fi găsită pe pagina WEB a întreprinderii www.cfm.md, accesând simbolul Anticorupţie.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO. 10 ani de 160 km/oră pe București-Constanța. Locomotiva inaugurală, pe butuci

Pe 4 iulie 2014 CFR Călători a pus în circulație, oficial, primul tren care circula cu 160 km/oră pe București-Constanța. Asta după mai bine...

Ultimele Articole