luni, septembrie 25, 2023
spot_imgspot_img

Liderul sindical Rădoi s-a cununat cu Claudia Minea

Liderul sindical Rădoi s-a cununat cu Claudia Minea. Repus de instanța de judecată în funcția de subinginer Metrorex, liderul sindical Ion Rădoi și-a unit destinul cu cel al Claudiei Minea, femeie de afaceri care a gestionat în trecut câteva spații comerciale în subteran.

Informația privind cununia a fost oferită de avocata Mariana Ștefan pe pagina de socializare, unde apar și fotografii de la eveniment.

Claudia Minea este o femeie de afaceri care împreună cu asociata ei, Iuliana Adina Mihale, a gestionat mai multe spații comerciale la metrou.

”… îi cunosc familia (Elenei Claudia Minea – n.red.) de 30 de ani, că ei lucrează aici de 30 de ani, iar eu cu tatăl ei ne-am întâlnit de mult timp și ne cunoaștem foarte bine. Deci nu pot să spun altceva. Dar de aici și până la a încerca să se escaladeze în sensul că sunt afaceri făcute pe relația asta, pe toate cele, e totul fals. Ar fi câteva firme pe care le-ar avea doamna Minea și ar fi și alte firme care au spații comerciale la metrou și care ar fi administrate de doamna Iuliana Adina Mihale… Eu nu pot să cunosc toți oamenii din metrou care funcționează. Într-adevăr, știu că are unul sau două magazine doamna Elena Claudia Minea și mai mult nu am ce să vă spun… din alea care sunt 330 și ceva…”, spunea în primăvara lui 2021 Ion Rădoi pentru Gândul.ro.

După cum a informat Club Feroviar aici, președintele suspendat al Unitatea – Sindicatul Liber Metrou, Ion Rădoi, a fost repus de instanță pe postul de subinginer la Metrorex. După decizia Tribunalului București, el s-a dus la sediul societății pentru stabili data și secția la care va fi reîncadrat. Totodată, Ion Rădoi așteaptă ca joi instanța să se pronunțe și asupra cererii sale prin care a contestat suspendarea din funcția de președinte al USLM.

 

Ultimele Articole