spot_img
miercuri, decembrie 7, 2022
spot_img

Licitații la CFR Călători în valoare de peste 210.000 de euro, lansate marți dimineață

Patru licitații la CFR Călători, în valoare cumulată de peste 210.000 de euro, au fost lansate marți dimineață și vizează reparații la material rulant, dar și la infrastructura deținută de operatorul feroviar de stat. Unele dintre proceduri au fost reluate, deoarece precedentele fuseseră anulate din lipsă de ofertanți.

licitații la CFR Călători WC-urile ecologice din trenuri WC ecologice ale CFR Călători

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Serviciul de reparație a echipamentelor electronice de tip controler din componența instalațiilor WC ecologice (SEMCO, SEMCO-cu diagnoză și GLOVA) – SRTFC București”.

Valoarea totală estimată a contractului de tip acord-cadru ce urmează a se derula pe parcursul unui an de zile este de 342.874,7 lei. Garanția de participare la licitație este în valoare de 3.428 de lei, valabilă 120 de zile. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 5 noiembrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 5 martie 2021.

Licitații la CFR Călători, pentru climatizare în vagoane și instalație antipatinaj

Un alt anunț publicat marți dimineață vizează ”Serviciul de reparații echipament electronic de comandă tip controller al instalației antipatinaj MRP –GMC 29/300 – SRTFC București”. El se referă la vagoanele de tipul menționat aparținând Reviziei de vagoane București Grivița și Reviziei de vagoane București Basarab.

Valoarea totală estimată a acordului-cadru (tot pe 12 luni) este de 135.488,01 lei, iar garanția de participare la licitație este de 1.350 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 4 noiembrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 4 martie 2021.

O altă procedură de achiziție se referă la ”Serviciul de reparație echipament electronic de comandă tip controller al instalației de climatizare tip Faiveley montat pe vagoanele de călători aparținând SRTFC București”.

Valoarea totală estimată a contractului tip acord-cadru pe 12 luni este de 96.166 de lei, iar garanția de participare la licitație – de 961 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 3 noiembrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 3 martie 2021.

Înlocuirea unui macaz, licitată din nou

licitație pentru înlocuirea unui macaz licitații feroviare Proiectele feroviare din Moldova ridicare restricții de viteză licitație a CFR Călători
FOTO cu rol pur ilustrativ

O ultimă licitație lansată de CFR Călători în cursul dimineții de marți vizează infrastructura deținută de operatorul feroviar de stat. Este vorba de anunțul privind ”Lucrări de înlocuire schimbător de cale 13T din LFI Revizia de vagoane Constanța ”. Contractul se va derula pe parcursul a nouă luni de zile și are o valoare totală estimată de 311.000 lei.

Din cauza situației actuale mondiale ca urmare a pandemiei COVID-19, care a afectat situația economică a societății, achiziția contractului este supusă condiției suspensive de maximum trei luni de la data aplicării criteriului de atribuire și stabilirea clasamentului ofertanților, până la transmiterea comunicării cu privire la rezultatul procedurii, precum și a invitației în vederea semnării contractului cu ofertantul clasat pe locul 1. Finanțarea se va face din bugetul alocat planului de investiții pe anul 2020. În cazul în care, din motive independante de entitatea contractantă, nu se aprobă finanțarea, CFR Călători își rezervă dreptul de a anula procedura, se arată în anunțul publicat pe SEAP.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 29 octombrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 29 ianuarie 2021. Procedura a mai fost lansată de CFR Călători, dar ea a fost anulată din cauza lipsei ofertanților.

Ultimele Articole