spot_img
duminică, decembrie 4, 2022
spot_img

Licitații la CFR Călători, în valoare de 800.000 de euro. Una dintre ele a eșuat data trecută

Două licitații la CFR Călători, în valoare cumulată de 800.000 de euro, au fost lansate în ultimele 24 de ore, ambele în procedură simplificată. Una dintre ele mai fusese lansată și în august, dar a fost anulată.

licitații la CFR Călători licitații pentru revizii de vagoane

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Hala revizii/reparații material rulant T4 și T5 – execuție parțială la Revizia de Vagoane Craiova”.

Execuția halei se va realiza pe baza proiectului realizat de SC Activ Proiect SRL și are ca scop construirea unei hale de revizii și reparații a materialului rulant pe structură metalică, cu dotările necesare și cu asigurarea utilităților. Executantul va realiza doar lucrările de rezistență și arhitectură (fără pardoseală). Dacă pe parcursul derulării lucrărilor apare necesitatea de achiziționare de la contractantul inițial a unor lucrări suplimentare (diverse și neprevăzute), care nu au fost incluse în contractul inițial, dar care au devenit strict necesare în vederea îndeplinirii acestuia, contractul se va modifica, dar nu cu mai mult de 10%. Lucrările diverse și neprevăzute nu vor putea fi începute de către contractant fără acordul prealabil al SRTFC Craiova. În cazul în care lucrările diverse și neprevăzute necesare a fi executate sunt acceptate de SRTFC Craiova , se va încheia un act adițional.

Valoarea totală estimată a contractului este de 1.747.503 lei, din care valoarea organizării de șantier este 64.870 lei fără TVA. Ofertantul trebuie să constituie garanție de participare în cuantum de 17.475 de lei, valabilă 200 de zile. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 12 octombrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 12 mai 2021.

O procedură identică fusese lansată de CFR Călători la finele lunii august, iar data limită de depunere a ofertelor era 7 septembrie. Ea a fost însă anulată pe motiv că ”au fost depuse numai oferte inacceptabile sau neconforme”.

Licitații la CFR Călători. Procedură pentru modernizarea sediului Reviziei de Vagoane Oradea

Un alt anunț postat în SEAP are ca obiect ”Lucrare de modernizare clădire administrativă RK în Revizia de Vagoane Oradea”. Valoarea totală estimată este de 1.533.271,54 lei.

Ofertanţii trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani calculaţi până la data limită de depunere a ofertelor au executat lucrări similare. Cuantumul garanției de participare este de 15.333 de lei, (1% din valoarea contractului).

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 21 octombrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 21 aprilie 2021.

Ultimele Articole