spot_img
miercuri, decembrie 7, 2022
spot_img

Licitații la CFR Călători, pentru Revizia de Vagoane Cluj-Napoca și Regionala Timișoara

Au fost lansate două licitații la CFR Călători, proceduri care vizează Revizia de Vagoane Cluj-Napoca și Regionala Timișoara.

licitații la CFR Călători licitație pentru filtre de combustibil licitație a CFR Călători licitație pentru contactoare licitații feroviare licitație a Regionalei București

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat miercuri dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Lucrare de <canalizare grupa tehnică> în Revizia de Vagoane Cluj-Napoca”.

Valoarea totală estimată este de 335.343,97 lei, echivalentul a peste 80.000 de euro. Ofertanții trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani de zile calculați pană la data limită de depunere a ofertelor au executat lucrări similare.

Garanția de participare la licitație este de 3.353 de lei (1% din valoarea contractului). Dovada constituirii se va depune de către ofertant în SEAP odată cu depunerea ofertei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 14 octombrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 14 aprilie 2021.

Licitații la CFR Călători. Piatră spartă la Timișoara

Un alt anunț publicat în SEAP are ca obiect ”Piatră tip CFR – SRTFC Timișoara”. Produsul este necesar în vederea întreținerii și reparării căii de rulare a trenurilor, locomotivelor și convoaielor de manevră din subunitățile SRTFC Timișoara.

Valoarea totală estimată a contractului, care vizează achiziția a 1.400 de tone de piatră spartă, este de 46.760 de lei.  Garanția de participare este în valoare totală de 467 de lei sau echivalent lei/altă valută la cursul stabilit de BNR .

Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 5 octombrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 05 februarie 2021.

Ultimele Articole