spot_img
sâmbătă, august 13, 2022
spot_img

CFR SA a lansat o licitație pentru traverse speciale pentru poduri în valoare de aproape două milioane de lei

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru traverse speciale pentru poduri în valoare de aproape două milioane de lei.

licitație pentru traverse trenul București-Suceava

În sistemul electronic de achiziții publice a fost publicat anunțul de licitație privind ”Traverse speciale pentru poduri impregnate cu creozot ecologic tip C”.

Compania de infrastructură feroviară dorește achiziția de traverse speciale pentru poduri, impregnate cu creozot ecologic tip C – esență stejar, pentru asigurarea materialelor necesare lucrărilor de întreținere și reparație a liniei de cale ferată în scopul de a menține parametri liniei (ecartament, direcție și nivel) în toleranțele admise de către Instrucția nr. 314/1989 “Instrucția de norme și toleranțe pentru construcția și întreținerea căii – Linii cu ecartament normal” pe podurile metalice. Acestea trebuie să preia sarcinile de la linia de cale ferată (datorate materialului rulant) și de să le transmită suprastructurii (elementelor de rezistență) tablierelor metalice. Pentru asigurarea desfășurării activității de întreținere și reparație curentă a căii pe podurile metalice, CNCF CFR SA intenționează să încheie un acord cadru pe o perioadă de patru ani (48 luni), frecvența contractelor subsecvente fiind de șase luni.

Licitație pentru traverse care vor fi livrate la Regionala Cluj

Valoarea totală estimată este cuprinsă între 998.494,32 și 1.996.988,64 lei. Întreaga cantitate de traverse se va livra către Secția L3 Cluj. Pentru îndeplinirea cerinței privind experiență similară se solicita Lista livrărilor de produse realizate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani, care să conțină valori, perioade de livrare, beneficiari, indiferent dacă aceștia din urmă sunt autorități contractante sau clienți privați.

Garantia de participare este de este de: 4.990,00 lei fără TVA. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 12 decembrie 2019, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 12 aprilie 2020.

Ultimele Articole