spot_img
duminică, octombrie 2, 2022
spot_img

Licitație pentru traverse speciale pentru poduri la Regionala București a CFR SA

O licitație pentru traverse speciale pentru poduri a fost lansată de Regionala București a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA.

licitație pentru traverse speciale licitații la CFR Călători licitație pentru traverse din lemn licitații feroviare licitație pentru traverse
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat marți dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Traverse speciale din lemn (stejar) impregnate cu creozot ecologic tip C pentru poduri”.

Produsele solicitate sunt necesare pentru efectuarea lucrărilor de întreținere la infrastructura feroviară publică unde, din cauza stării necorespunzătoare a traverselor de lemn, nu este asigurată menținerea ecartamentului și nivelului în limitele admise și unde se pot ivi deranjamente la linie. Traversele speciale din lemn (stejar) impregnate cu creozot ecologic tip C pentru poduri sunt traverse de lemn (stejar și stejar european) cu următoarele caracteristicii: -Lățime = 0,24 m; -Înălțimea = 0,24 -0,34 m; -Lungimea de la 2,24 m la 2,9 m.

Valoarea totală estimată a contractului, ce va trebui onorat în 90 de zile, este de 399.991,9 lei, echivalentul a peste 80.000 de euro. Sursa de finanțare este asigurată din surse proprii ale CNCF CFR SA, cheltuieli aferente Sucursalei Regionale CF Bucurestri – Divizia Linii, cu încadrarea în limita a 1/12 din BVC pe 2020 la capitolul I cheltuieli materiale, pct.1, materii prime și materiale.Licitație pentru traverse speciale. Condiții de participare

Pentru participarea la licitație, experiența similară se va demonstra prin prezentarea unuia sau mai multor contracte, din care să reiasă furnizarea de produse similare în ultimii trei ani de zile, cu o valoare individuală/cumulată de minimum 399.991,90 lei. Produsele similare acceptate sunt traverse și părți de traverse.

Valoarea garanției de participare este de 3.999,92 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 7 aprilie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 7 august 2021. (A.B.)

Ultimele Articole