spot_img
miercuri, iulie 6, 2022
spot_img

Regionala Galați a CFR SA a lansat o licitație pentru traverse din lemn pentru aparate de cale

Regionala Galați a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru traverse din lemn pentru aparate de cale, în valoare de aproape 280.000 de euro.

licitație pentru traverse din lemn licitație pentru traverse speciale licitații la CFR Călători licitație pentru traverse din lemn licitații feroviare licitație pentru traverse
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Traverse din lemn speciale pentru aparate de cale impregnate cu creozot ecologic tip C”.

Valoarea totală estimată a contractului, care trebuie dus la bun sfârșit în cinci luni, este de 1.365.112,8 lei, echivalentul a 277.000 de euro.

Procedura de atribuire este organizată pentru achiziţia de traverse din lemn speciale pentru aparate de cale impregnate cu creozot ecologic tip C (464,73 mc – conform anexa la caietul de sarcini), necesare ȋn cadrul lucrărilor de înlocuire a traverselor speciale necorespunzătoare pe macazuri, pentru readucerea căii în toleranţele impuse de instrucţiile de serviciu, astfel ȋncât să fie asigurată funcţionarea normală şi continuă a transportului feroviar şi circulaţia trenurilor ȋn condiţii de siguranţă.

Licitație pentru traverse din lemn. Condiții de participare

Pentru participarea la licitație, se solicită experiență similară. Ofertantul (operator economic individual sau asociere de operatori economici) trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani până la data limită de depunere a ofertei a livrat produse de natură sau complexitate similare cu obiectul procedurii, în valoare individuală/cumulată de minimum 500.000 de lei fără TVA, la nivelul unui contract sau mai multor contracte. Prin formula ”produse similare” se ȋnţelege: traverse din lemn normale şi speciale pentru aparate de cale impregnate, traverse din lemn speciale pentru poduri impregnate.

Valoarea garanției de participare este de 13.651 de lei. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 5 iulie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 5 noiembrie 2021. (A.B.)

Ultimele Articole