spot_img
sâmbătă, august 13, 2022
spot_img

Licitație pentru traverse din lemn la Regionala Galați. Se vrea reluarea circulației pe un pod

O licitație pentru traverse din lemn a fost lansată de Regionala Galați a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA.

licitație pentru traverse din lemn licitații feroviare licitație pentru traverse
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice (SEAP) a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect achiziționarea de ”Traverse din lemn impregnate cu creozot ecologic tip C pentru poduri de cale ferată”.

Produsele ce vor fi achiziționate sunt necesare ȋn cadrul lucrărilor de înlocuire a traverselor speciale necorespunzătoare pe pod, în vederea readucerii căii în toleranțele impuse de instrucțiile de serviciu, respectiv redeschiderea circulației pe podul de la km 227+359 linia 602, conform cerințelor caietului de sarcini, se arată în anunț.

Valoarea totală estimată este de 273.916,35 lei, echivalentul a aproximativ 55.000 de euro.

Licitație pentru traverse din lemn. Condiții de participare

Livrarea se va face în stația de cale ferată General Eremia Grigorescu din județul Vrancea. Furnizarea produselor aferente contractului poate începe în termen de cinci zile lucrătoare de la data semnării contractului de către ambele părți și va dura maximum trei luni de zile. Încărcarea și transportul traverselor din lemn impregnate cu creozot ecologic tip C pentru poduri de cale ferată, la locul de livrare, se va face de către furnizor.

Pentru participarea la licitație se cere experiență similară. Ofertanții trebuie să prezinte lista principalelor livrări de produse efectuate într-o perioadă care acoperă cel mult ultimii trei ani de zile, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați. Experiența similară se va demonstra prin prezentarea unui contract sau a mai multor contracte din care să reiasă livrarea unor produse similare în ultimii trei ani în valoare individuală/cumulată de minimum 200.000 de lei (fără TVA).

Valoarea garanției de participare la această licitație organizată de Regionala Galați este de 2.739,16 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 5 octombrie 2020. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 5 februarie 2021.

Ultimele Articole