marți, aprilie 30, 2024
spot_img

CFR Călători Iași a lansat o licitație pentru traverse normale și speciale impregnate

Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători Iași a lansat luni o licitație pentru traverse normale și speciale impregnate.

licitație pentru traverse

Obiectul contractului îl reprezintă cumpărarea de ”traverse din lemn normale și speciale impregnate pentru calea ferată normală”, potrivit anunțului de licitație publicat în sistemul electronic de achiziții publice.

Valoarea totală estimată a achiziției este de 487.922,25 lei, adică echivalentul a aproximativ 100.000 de euro. Garanția de participare este în valoare de 4.800 de lei sau echivalent în valută la cursul stabilit de BNR pentru data publicării anunțului în SEAP, valabilă trei luni de la termenul limită de depunere a ofertelor.

Constantin Axinia, responsabil de noua licitație pentru traverse

Persoanele cu functie de decizie în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire în cadrul SRTFC Iasi sunt: Constantin Axinia – director, Cătălin Căpraru – contabil șef, Anton Adrian Hristov – șef Divizie Exploatare, Dan Popa – șef Divizie Comercial, se precizează în anunțul de licitație.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 aprilie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 2 iulie 2020.

Pentru mai mlte informații despre proiectele derulate de CFR Călători, vă așteptăm la Oradea, în perioada 7-8 mai 2020, la Conferința de Metarial Rulant organizată de Club Feroviar.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole