spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

Licitație pentru transportul banilor la Regionala București a CFR Călători

Regionala București a CFR Călători a lansat o licitație pentru transportul banilor încasați pe bilete și nu numai de la casierii la unitățile bancare.

licitație pentru transportul banilor CFR Călători vrea credite bancare Bugetul CFR Călători pe 2019

În sistemul electronic de achiziții publice a fost publicat joi dimineață anunțul de licitație având ca obiect ”Serviciul de colectare, transport și depunere a valorilor bănești și a instrumentelor de plată din subunitățile SRTFC București la unitățile bancare-SRTFC București”.

Valoarea totală estimată a contractului care urmează a fi încheiat este de 200.976 de lei, echivalentul a peste 40.000 de euro. Contractul va avea o valabilitate de un an de zile.

Licitație pentru transportul banilor. Condiții de participare

Garanția de participare la licitație este în valoare de 2.000 de lei, valabilă 120 de zile de la termenul limită pentru depunerea ofertelor. În cazul constituirii garanției de participare în valută, echivalența leu/altă valută se va calcula cu șase zile înainte de termenul limită al depunerii ofertelor la cursul BNR.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 2 iulie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 2 noiembrie 2020.

Ultimele Articole